Зима. Страви на чотири пори року. Ольга Вербенець
Зима - чи не найбагатша пора року на улюблені родинні свята. Новий рік, Різдво... Упродовж зимових місяців випадає чимало нагод зібратися за родинним столом. Ця книга пропонує рецепти смачних страв та напоїв і на свята, і на будень. Тут - і ласощі "Із Різдвяної цукерні" - вишукані різдвяні десерти, смачні домашні цукерки, духмяні медівнички, які створювати неповторну різдвяну атмосферу у вашому домі; і прості та поживні страви на піст, які можна приготувати також і до свят-вечірнього столу.
Тут і український зимовий борщ, і французька цибулева зупка, гуцульська мамалига і пресмачні фарфельки з єврейської кухні... А ще - чай з імбирним сиропом, який зігріє в зимову холоднечу. Адже від морозів взимку нас охороняє не лише теплий одяг, але й відповідна їжа. Завдяки правильно дібраним стравам можемо заспокоїти голод, а водночас впоратися з надокучливим відчуттям постійного холоду чи навіть запобігти застуді.
Отож - поживних і смачних страв у зимові будні і свята з нашою книжкою, і нехай Ваш родинний стіл щедро повниться Божими дарами з лісу, поля, ріки, а у вашому домі буде тепло і затишно!
Ольга Вербенець - за освітою філолог. Цікавиться Кулінарією вже понад три десятиліття. Вела кулінарні програми на Львівському телебаченні та авторські рубрики в українській пресі.
Основні | |
---|---|
Виробник | Видавництво Свічадо |
Вид палітурки | Твердий |
Рік видання | 2017 |
Кількість сторінок | 136 |
Стан | Новий |
Мова видання | Українська |
Формат | |
Довжина | 20.5 см |
Ширина | 15 см |
- Ціна: 220 ₴