Кулінарні секрети сестри Ольги
..Шарлотка кріхка Тісто: 3 склянки борошна, 250 г маргарину, 4 жовтки, 2 пачки ванільного цукру, 1,5 ч. ложки порошку до печива. Начинка: 1,5 кг чищених яблук, 1 чайну ложку кориці, 2-3 столові ложки цукру для посипання. Піна з білків: 4 білки, 1 склянка цукру пудрити, 2 столові ложки крохмалю. Пересіваємо борошно разом з порошком до печива. Маргарин Натираємо на грубій тертці і перемішуємо з борошном, додаємо жовтки, ванільний цукор і все разом січемо ножем. Замішуємо тісто, ділимо на дві нерівні частини: більшу і меншу й ставимо на пів години до холодильника. Бритванку вистеляємо промащеним папером, і викладаємо на нього більшу розкачану частину тіста, так щоб сформувати бережки. Зверху на тісто викладаємо почищені і нарізані пластинками яблука, посипаючи їх цукром та корицею. Білки збиваємо на густу піну, після чого потрохи додаємо цукор і далі збиваємо (можна збити самі білки). Наприкінці легко вимішуємо з крохмалем і викладаємо на яблука. Зверху тремо на тертці меншу частину тіста. Випікаємо шарлотку на помірному вогні протягом години, щоб добре спеклися яблука....
Основні | |
---|---|
Виробник | Видавництво Свічадо |
Вид палітурки | Твердий |
Рік видання | 2009 |
Кількість сторінок | 128 |
Стан | Новий |
Тип поверхні паперу | Матова |
Мова видання | Українська |
Формат | |
Довжина | 21 см |
Ширина | 15 см |
- Ціна: 250 ₴